Skærmbillede 2023-06-18 kl. 15.00.13

Få professionel hjælp til at slippe drænende tankemylder én gang for alle.

Har du svært ved at falde i søvn og vågner du om natten med hovedet fyldt med tanker? Har du fokus på alt det, der måske kan ske i fremtiden og alt det du skal huske? Slår du dig selv oveni hovedet over at du laver fejl?

…. Men føler du at uanset hvor mange tanker du tænker, så får du det ikke bedre eller nemmere? Måske har du udviklet angst, stress, depression eller kroniske smerter? Måske er du startet på medicin? Eller også er du bare ved at være rigtig træt af at være i hovedet hele tiden og vil gerne finde tilbage til dig, hvor du kan mærke dig selv og have ro indeni ….

…. Det forstår jeg godt . Og det kan jeg hjælpe dig med.

For uanset hvor meget du har prøvet og hvor længe du har haft det sådan, så ved jeg, at også du kan slippe tankemylderet ….

Du har bare brug for hjælp.

Professionel hjælp til at slippe tankemylderet skaber en varig balance i dig

Uanset hvor længe du har døjet med tankemylder, så kan det være svært at få vendt udviklingen på egen hånd. Ofte handler det om vaner, som de triggertanker der opstår i din hverdag og som du føler, at du skal tage dig af, men også de antagelser du måske er ubevidst om, som ligger bag dit tankemylder. Og det kræver støtte og viden at bryde disse vaner og ændre antagelserne. Det kan en coach som jeg hjælpe dig med.

Som angst-, stress- og selvværdscoach kan jeg sammen med dig skabe nogle bedre vaner og tankemønstre, der kan støtte dig i en positiv udvikling og vi kan sammen sikre os, at de også holder uge efter uge og måned efter måned. Selvom de fleste hurtigt slipper angst, stress og tankemylder i starten af forløbet med mig, og det vil du med stor sandsynlighed også gøre, så er det det langsigtede og holdbare tankemønster vi går efter. Sådan at du ikke bare er glad og tilfreds om 12 uger, men også om 5, 10 og 15 år, når du lægger dig i sengen om aftenen for at sove og du har ro i hoved og krop.

At tage styringen over sine egne tanker og mestre at være i nuet og skabe positive tanker kan være svært at opnå. Og det er ikke dig, der er forkert på den, fordi det ikke er lykkedes for dig. Det ved jeg, fordi jeg til dagligt hjælper mennesker som dig …

Bevidsthed, Selvværd og Balance

Et gruppeforløb til dig, som vil slippe tankemylder, angst og stress og styrke dit selvværd

Min mission er, at du slipper tankemylderet, angst, stress, OCD, PTSD, depression og lavt selvværd og lærer hvordan du altid står stærkt i dig selv. De fleste bliver mere positive og optimistiske og slipper en masse udfordringer i opstartsfasen, men det er ikke målet i sig selv. Alle mine forløb handler om, at jeg lærer dig, hvordan du skaber det liv, som du gerne vil leve og hvordan du samler dig selv op i hårde tider. Det er rigtig vigtigt for mig at du bliver klar til at stå på egne ben og kan hjælpe dig selv.

De fleste af mine forløb varer 12 uger og inkluderer:

  • 12 undervisninger
  • Direkte adgang til mig via Messenger chat under hele forløbet
  • En plads på min online selvværdsbootcamp

Herefter har du muligheden for at blive en del af mit community for tidligere forløbsdeltagere.

Men lad os tage en snak om dit behov og din situation og sammen finde den helt rigtige løsning for dig. Book en afklarende samtale direkte i min kalender her, så vi kan tale sammen, og hvis det føles rigtigt, så aftaler vi nærmere omkring start.

Du er ikke forkert, hvis du har opgivet og forsøgt at lære at leve med angst, stress og tankemylder. Du mangler bare den helt rigtige støtte og vejledning

Hvis du nogensinde har hørt nogen sige at angst er noget man skal lære at leve med og at angst ikke er noget man kan få væk, når det først er kommet. Hvis du er en af dem der synes at livet er uretfærdigt, fordi du skal have det så dårligt og du slår dig selv i hovedet over at du engang imellem er lykkedes med at have det godt for en stund og så får det dårligt igen, så lov mig at være god ved dig selv. Det er så forbandet svært, fordi det handler om dine mønstre og vaner og de antagelser, som ligger bag … og ja, faktisk også om din overlevelse og her er du oppe imod en større kraft, nemlig Amygdala, der hele tiden arbejder ud fra tidligere er faringer og din chance for at overleve.

Det betyder med andre ord, at din hjerne forsøger at holde dig i din komfortzone, der hvor du føler at du kender hvert et skridt ved, at alt hvad du gør er sikkert. Ikke ligefrem noget der hjælper dig til at skabe det liv du drømmer om og skabe ro og balance i dit hoved og din krop. Derfor har du brug for hjælp og støtte, så du kan ændre nogle forældede vaner, som ikke længere tjener dig, uden at du skal gøre en masse grænseoverskridende og derfor ender med at stoppe (takket være Amygdala).

Du har brug for at gennemgå et struktureret og gennemprøvet forløb med frihed til at gøre tingene i dit tempo, så det passer ind i din hverdag. Og så har du brug for viden, så du fremover kan skelne mellem rigtigt og forkert i alle de situationer og oplevelser du møder i din dagligdag.

Har du brug for hjælp til at give slip på tankemylderet og skabe ro og balance i dit hoved og din krop?

Som angst- stress- og selvværdscoach står jeg klar til at hjælpe dig med din selvudvikling ved hjælp af gennemprøvede og gode værktøjer samt støtte og vejledning, når du har brug for det. Men lad os starte med en uforpligtende snak, så kan vi sammen finde ud af, om det er det rigtige for dig.

Book en tid til en afklarende samtale direkte i min kalender lige her

Jeg er færdig med modul 2 og det går super fantastisk. Har ikke så mange triggertanker længere, samt jeg mærker slet ikke noget til min angst på nogle måder

Er du klar til at slippe angst, stress og tankemylder, så tilmeld dig næste holdstart her

Din selvværdscoach og mentor

Vælger du at starte i et forløb hos mig, får du en coach, der har dyrket sindet, mennesket, udvikling og vaner i mere end 6 år. Du får også en coach, som har en uddannelse både indenfor healing og numerologi og selv har gået vejen fra tankemylder, stress, angst, depression og lavt selvværd til et liv i ro og balance. Jeg committer mig til dit mål og det betyder at du trygt kan læne dig ind i vores samarbejde og vide, at jeg altid kun tager udgangspunkt i det der virker – og meget gerne vejleder og guider dig gennem junglen af råd og metoder, du møder derude. For mig er det vigtigt, at du føler dig tryg og kan skabe dig en god hverdag med holdbare vaner og positive tanker, der støtter op om en holdbar udvikling.

Du kan læse mere om mig som angst-, stress- og selvværdscoach her

Deltageroplevelse

Da jeg startede på forløbet var jeg meget ked af det – var blevet “skilt” fra mine børns far, efter et 13 års forhold der blev værre og værre. Jeg ku alligevel ikke helt slippe ham – og slet ikke overskue at slippe, selvom fornuften sagde det var det rigtige. Jeg kunne ikke rigtig mærke, hvad jeg havde lyst til. Derfor gav jeg ham stadig plads til at tromle henover mig. Selvom det gjorde mig endnu mere ked af det hver eneste gang. Jeg lod tankemylderet få plads til at køre på højtryk, isolerede mig, fordi andre ikke skulle trækkes med mig trist og jeg skulle have plads til at være trist.

På forløbet lærte jeg at mærke efter…. Sige stop.. fik værktøjer til at stoppe tankerne. Fandt ud af, hvad der var godt for mig og hvad jeg havde brug for, for at gøre noget godt for mig selv. At jeg skal bruge mine nærmeste, fordi det ikke er sundt at fravælge dem for at fokusere på tristhed og tankemylder. At jeg ikke kan tænke mig til løsninger på alt… At jeg skal være mere i nuet. At det gør ondt, når jeg rammer frygtens mur, men jeg skal igennem den, så får jeg det meget bedre. Og ikke mindst – jeg er ikke alene. Så nu siger jeg fra, jeg bliver ikke tromlet mere. Isolerer mig ikke, men bruger mine veninder. Er slet ikke ked af det hverken hver eller hver anden dag mere. Selvfølgelig kan jeg blive ramt, livet er fuld af udfordringer, men der er længere og længere imellem. Er blevet god til at håndtere det “er det et reelt problem” eller kun en frygt, som jeg slipper igen. At jeg prioriterer ikke kun dem omkring mig men bestemt også mine egne behov – jeg kan mærke mig selv – så jeg kan være mere for andre. Det er ok at sige nej. Så meget mere ro, nuet, glæde, selvværd… ville ikke være det foruden… er så taknemmelig for den energi Ellia ligger i det og det fokus hun kan have på alle dem hun hjælper på én gang – man får en følelse af en stor håndsudrækning… og en der er der når det er sværest.
– Vibeke

Selvudvikling og mindsettræning er nogle af de bedste ting, du kan gøre for dig selv

Det er med til at mindske risikoen for smerter og sygdomme og det hjælper dig til at skabe det liv, som du rent faktisk ønsker at leve.

Særligt for dig med angst

For dig der lever med angst; diagnosticeret angst, generaliseret angst, social angst, PTSD, OCD og tvangstanker, panikangst, angstanfald eller andre former for angst, kan jeg hjælpe dig med at få styr på dit tankemylder og hjælpe dig til at få ro på din krop, så den ikke er i konstant alarmberedskab. Det vil hjælpe dig til at mindste eller helt slippe fri af eventuelle smerter og skabe ro inde i dig, så du kan blive fri af den begrænsende angst og måske på sigt slippe eventuel angstmedicin.

Særligt for dig med stress

For dig der har stress, lever et presset liv med mange gøremål eller har et hoved fyldt med tankemylder, kan jeg hjælpe dig med at få ro på tankemylderet og lære dig at sige fra, så du kan passe på dig selv. Det vil hjælpe dig til at give slip på eventuelle smerter og sygdom forårsaget af stress og hjælpe dig tilbage i eventuelt job eller andet, du har måtte give afkald på pga. stress.

Vil du gerne have mere viden om at stå stærkt i dig selv, så se min samtale med Maja, hvor vi snakker om at samle sig selv op

Overvejer du at få hjælp til at slippe tankemylderet?

Hvis du overvejer at få hjælp til at slippe angst, stress, depression og tankemylder, vil jeg først og fremmest ønske dig stort tillykke. For jeg tror virkelig, at det er en god beslutning. Og så vil jeg tilbyde dog en uforpligtende afklarende samtale med mig. I denne samtale kan vi tale om din situation, dine ønsker og mål, og ikke mindst det, der er svært for dig. Du vil også få svar på, hvordan et forløb med mig foregår. Alle samtaler foregår online, så du kan være hjemme, eller på din arbejdsplads. Hvis det føles rigtigt, kan vi booke den første session, sådan at du hurtigt kan komme i gang med at skabe vedvarende resultater.

Klik her for at booke tid til en afklarende samtale direkte i min kalender lige her

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Vi tales ved.
Ellia Bech