Skærmbillede 2023-06-18 kl. 15.00.13

Udtalelser

Det gør mig virkelig glad at kunne hjælpe mine deltagere med at stå stærkt i sig selv og skabe den balance i deres liv, som de drømmer om, så de opnår deres mål.
Her kan du læse nogle af de tilbagemeldinger jeg har fået af deltagerne.

Deltagerudtalelser

Jeg fandt tilfældigt Ellia på Facebook. Det var et kursus om numerologi, som jeg syntes lød spændende. Hun fortalte der at hun arbejdede med mennesker som led af angst og stress og det vækkede genklang i mig. Jeg havde på det tidspunkt følt mig meget presset af min familierelation, altid følt mig forkert og ville altid gøre alt godt for andre frem for at prioritere mig selv først. Jeg meldte mig på forløbet fordi det lød tiltalende med støtte hele vejen gennem forløbet. Det må jeg sige Ellia har været fantastisk til. Hun er god til at stille modspørgsmål og vende tingene så jeg pludselig kunne se at jeg havde underprioriteret mig selv.
Jeg er ikke helt igennem forløbet. Min rejse fortsætter. Men indtil nu er der sket så mange positive ting i mit liv at jeg nogle gange må knibe mig i armen. Jeg har lidt af stress, men i og med at jeg er begyndt på mere selvkærlighed og “min tid” synes jeg at jeg vokser dag for dag. Jeg kan varmt anbefale kurset. Jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik. Ellia har den rette forståelse for at guide den enkelte til en bedre og friere fremtid uden angst og stress. Men det kræver at man selv er villig til at arbejde med sig selv. Tak for dig Ellia.
– Anne, Lyngby

Da jeg startede på forløbet var jeg meget ked af det – var blevet “skilt” fra mine børns far, efter et 13 års forhold der blev værre og værre. Jeg ku alligevel ikke helt slippe ham – og slet ikke overskue at slippe, selvom fornuften sagde det var det rigtige. Jeg kunne ikke rigtig mærke, hvad jeg havde lyst til. Derfor gav jeg ham stadig plads til at tromle henover mig. Selvom det gjorde mig endnu mere ked af det hver eneste gang. Jeg lod tankemylderet få plads til at køre på højtryk, isolerede mig, fordi andre ikke skulle trækkes med mig trist og jeg skulle have plads til at være trist.

På forløbet lærte jeg at mærke efter…. Sige stop.. fik værktøjer til at stoppe tankerne. Fandt ud af, hvad der var godt for mig og hvad jeg havde brug for, for at gøre noget godt for mig selv. At jeg skal bruge mine nærmeste, fordi det ikke er sundt at fravælge dem for at fokusere på tristhed og tankemylder. At jeg ikke kan tænke mig til løsninger på alt… At jeg skal være mere i nuet. At det gør ondt, når jeg rammer frygtens mur, men jeg skal igennem den, så får jeg det meget bedre. Og ikke mindst – jeg er ikke alene. Så nu siger jeg fra, jeg bliver ikke tromlet mere. Isolerer mig ikke, men bruger mine veninder. Er slet ikke ked af det hverken hver eller hver anden dag mere. Selvfølgelig kan jeg blive ramt, livet er fuld af udfordringer, men der er længere og længere imellem. Er blevet god til at håndtere det “er det et reelt problem” eller kun en frygt, som jeg slipper igen. At jeg prioriterer ikke kun dem omkring mig men bestemt også mine egne behov – jeg kan mærke mig selv – så jeg kan være mere for andre. Det er ok at sige nej. Så meget mere ro, nuet, glæde, selvværd… ville ikke være det foruden… er så taknemmelig for den energi Ellia ligger i det og det fokus hun kan have på alle dem hun hjælper på én gang – man får en følelse af en stor håndsudrækning… og en der er der når det er sværest.
– Vibeke

Jeg har været på Ellias 12 moduls forløb og derefter opfølgende læring og coaching i 12 måneder. Jeg oplevede hurtigt at de redskaber jeg lærte, hjalp mig meget. På modul 4 så jeg mig selv smile og kunne begynde at fokusere på positive tanker. Der introdceres og implementeres ét værktøj ad gangen.

Jeg oplevede et sammenhold med de øvrige på holdet og fik meget ud af de situationer de andre fortalte om. Ligelides har jeg haft stor gavn af redskaberne som styrker troen på mig selv, så jeg kan stå stærkere i mig selv.
Ellia er rolig og jordnær, hun forklarer tingene visuelt, så jeg oplevede at kunne huske tingene på nogle af de “billeder” hun har fortalt om. Eks. beskrev hun en dag tankerne som blade i en å. De driver forbi og kun det man vælger at fokusere på, bemærker man, de øvrige driver ubemærket forbi.
Ellias rolige sind smittede af på mig. Jeg oplevede at jeg hurtigt fik guidning når jeg skrev til Ellia. Ellia har gået vejen og det gav mig troen på at redskaberne virker.
– An-Marie, tidl. lærer, Hanstholm

Det har lært mig så meget! Virkelig meget! Jeg kan slet ikke beskrive hvad jeg har fået ud af dit forløb.

Jeg har ikke længere angst. Vil også sige at dit arbejde er vildt effektivt. Er blevet bevidst om nogle ting jeg ikke troede! Så jeg er ikke i tvivl om at denne beslutning er med til at få mig i mål med de ting jeg virkelig gerne vil opnå. Så tak for muligheden og din skønne personlighed.
– Michelle, Nakskov

Jeg deltog på Ellias online kursus Bevidsthed, Selvværd og Balance. Jeg har levet med angst i mange år, og var egentlig indstillet på det aldrig ville blive bedre, men gennem en veninde kom jeg i forbindelse med Ellia, og det kunne jo ikke skade at prøve. Ellia er et utroligt varmt, venligt og imødekommende menneske, som selv har bagage fra fortiden, så derfor følte jeg mig tryg ved at åbne op for hende, og jeg så hvordan folk på forløbet udviklede sig enormt. Jeg har talt med mange omkring min angst i mit liv, men uden den følelse af forståelse og tålmodighed jeg mødte på “Bevidsthed, Selvværd og Balance” og især ved Ellia.

Gennem kurset fik jeg løsnet op for følelser og tanker, som heg kunne mærke jeg havde brug for.
Endvidere får man en masse værktøjer til hvordan man håndterer angsten, og min oplevelse har været at nogle af dem gavnede mig i sådan en grad at jeg mere eller mindre er angstfri og føler mit liv er utrolig meget bedre
– Ricki, Horsens

Hør deltagernes oplevelser efter blot 5 uger på forløbet

Vil du også slippe angst, stress, depression og tankemylder og styrke dit selvværd?

Alle mennesker er forskellige og hvad andre trives bedst i og lære mest af, er ikke sikkert det er det rigtige for dig. Så lad os tage en uforpligtende samtale, hvor vi finder lige præcis den løsning, som er den helt rigtige for dig.

Book din afklarende samtale direkte i min kalender her

Du kan også læse mere om mine forløb her