Skærmbillede 2023-06-18 kl. 15.00.13

Kurser

Som coach er det min fineste opgave at hjælpe dig til at nå dine mål med det kursus, om passer aller bedst til dig. Derfor har du mulighed for at læse om de forskellige kortere kurser og tilmelde dig.

Kommunikationskursus: værdi 6.549,- – Tilbud indtil 31/05-24: kr. 495,-
På kommunikationskurset gennemgår du 3 moduler. På modul 1 lærer du om indre kommunikation. Hvordan du kommunikerer med og til dig selv. Du lærer om ærlighed, indre barn, pleaser, usikkerhed og programmering. Hvorfor du gør som du gør og hvad du kan gøre i stedet, så du kommer til at stå stærkere i dig selv. På modul to lærer du om ydre kommunikation. Hvordan du kommunikerer 1:1. Hvordan du kommunikerer ærligt og respektfuldt. Du lærer hvad der sker, når det går galt i kommunikationen og hvordan du kommer videre derfra. Du skal arbejde med afvisninger, aktiv lytning, midtvejsposen, banehalvdele og dramatrekanten. På modul 3 skal du arbejde med kommunikation på alle niveauer, herunder pædagogik, forståelse af andre mennesker, følelser, hastighed og toneleje og kommunikation til større forsamlinger.

Økonomikursus: værdi 4.500,- – Tilbud indtil 31/05-24: kr. 295,-
Er der rod i økonomien eller lever du i konstant mangel og føler at økonomien fylder og skal have opmærksomhed hele tiden, så tilmeld dig økonomikurset. Her lærer du både om økonomisk mindset, men også helt basic, hvordan du kan arbejde med din økonomi på en ny måde, som gør at du kan finde mere luft i din nuværende økonomi.