Skærmbillede 2023-06-18 kl. 15.00.13

Hvad koster coaching

Som coach er det min fineste opgave at hjælpe dig til at nå dine mål med det forløb, om passer aller bedst til dig. Derfor har du mulighed for at læse om de forskellige forløb og tilmelde dig, eller du kan booke en gratis afklarende samtale med mig, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

BEFRI DIG SELV: 3.500,-
6 ugers online selvstudie forløb, hvor du får den viden og de værktøjer du skal bruge for at slippe fri af angst, stress, tankemylder og bekymringer. Du vil opleve på kort tid at få mere overskud i din hverdag, være mere dig og finde mere ro indeni, så du bedre og nemmere kan overskue hverdagen og udfordringerne og nå til et punkt i dit liv, hvor du kan leve i stedet for at overleve.
I løbet af de seks uger har du adgang til Q&A på torsdage i lige uger, hvor du kan stille spørgsmål til materialet og til din rejse.

Bevidsthed, Selvværd og Balance: værdi kr. 55.000,- – Pakkepris indtil 31/05-24: kr. 35.000,-
12 ugers forløb, hvor du deltager sammen med de andre deltagere på et lukket hold hver uge i 12 uger og samtidig har du alt det messenger kommunikation, du har brug for. Du bliver medlem af en facebook gruppe, med de andre deltagere på holdet, hvor arbejdsbøger, opgaver og optagelser fra undervisningen kommer til at ligge. På forløbet lærer du at slippe tankemylder, angst, stress, depression, OCD, PTSD og bekymringer, samtidig med at du styrker dit selvværd, lærer at stå stærkt i dig selv, prioritere dig selv og sige fra. Efter forløbet har du en kæmpe viden og erfaring omkring sindet, tanker, følelser og selvværd og en kæmpe værktøjskasse som sikrer dig at du altid kan samle dig selv op og samtidig har mulighed for at hjælpe andre mennesker med lignende udfordringer. Mine klienter har i gennemsnit sluppet angst, stress og tankemylder i løbet af de første 5 uger på forløbet. Derudover oplever de alle at de efter blot 2-3 uger har mere overskud og glæde i deres liv og tænker langt mere positivt og optimistisk.
BONUS 1: Træningsmodul: Finde flere penge i din nuværende økonomi.
BONUS 2: Kommunikationstræning – Lær at kommunikere med andre mennesker fra og med hjertet og lær aktiv lytning og fokus fra egen bane.
BONUS 3: Strukturtræning – Struktur i hverdagen inkl. skemaer
BONUS 4: Adgang til min online 2 dages selvværdsbootcamp

Bevidsthed, Selvværd og Balance fås også som 1:1 forløb til dig, som ikke har mulighed for at mødes samme tidspunkt hver uge eller som pga. status, omdømme eller andet ikke ønsker et gruppeforløb. Forløbet laves som 1:1 coaching, hvor du får den samme viden og de samme værktøjer, som der gives i gruppeforløbet, her tager vi dog udgangspunkt i dig og din situation alene og derfor vil materialet og undervisningerne også tilrettelægges, så du kun får det materiale, som du har brug for og så vi mødes fysisk eller online, når det passer ind i dit skema. Der er derfor ikke en bagkant i forhold til de 12 undervisninger.
Prisen for 1:1 forløbet er kr. 55.000,-

Coachuddannelse og mentorforløb: værdi kr. 135.000,-  – Pakkepris indtil 31/05-24: kr. 95.000,-
12 måneders forløb, hvor du får arbejdet helt i dybden med dig selv. Du får styrket dit selvværd og troen på dig selv. Du får bearbejdet de udfordringer og mønstre, som står i vejen for dig og du får ryddet op i grundende til de udfordringer du har i dit liv. Du bliver mere bevidst om dig selv og dit liv og derigennem kan du skabe præcis det liv som du ønsker at leve. Du arbejder også med forbindelsen mellem krop og sind og udover at du lærer dig selv at kende på et meget dybt plan, så lærer du også at forstå og hjælpe andre mennesker. Du kommer med i gruppen med de andre på uddannelsen og får et stærkt netværk. Der er på uddannelsen både online og live undervisning.
BONUS 1: Businesspakke: Lær hvordan du optarter din egen virksomhed, inkl. gratis-markedsføringsplan og skab kundeflow.
BONUS 2: Numerologisk udregning af din fødselsdag og navn, inkl. essensplakat
BONUS 3: Personlig krystalpakke som styrker dig og hjælper dig tættere på det du ønsker dig
BONUS 4: Adgang til min fysiske 2 dages selvværdsbootcamp inkl. mad og overnatning
BONUS 5: Livssamtale hos en skøn ekstern healer, clairvoyant og spirituel vejleder
BONUS 6: 1 x healing/fjernhealing

1. individuelle coaching: 2.500,-
En coaching, hvor vi sammen skaber et overblik over din nuværende situation, og de udfordringer, som du føler at du står overfor. Sammen laver vi en plan, som passer til dig og du vil få ro og klarhed over dine næste skridt eller den begrænsning, som står i vejen for dig, og hvordan du slipper den.

Efterfølgende 1:1 coachingsessioner: 1.900,-
En motiverende coaching og snak om, hvordan det går, så det sikres at målet nåes.

Alle samtaler og undervisning foregår online, så du kan bo over hele landet. Mine deltagere synes det fungerer super godt med online undervisning og samtaler og mine deltagere er overraskende glade for det. Vi kan se hinanden, når vi taler sammen, og det kan foregå lige hvor du er om enten du er hjemme eller har en pause på arbejdet.

Bestil tid til en gratis afklarende samtale og find ud af om jeg kan hjælpe dig, så har jeg god tid til at tale med dig.

Hvordan gør jeg noget ved tankemylder?

Er du træt af at leve med et hoved fyldt med tanker? Er du træt af at blive begrænset i det du gerne vil, fordi du er bange eller ikke kan overskue det?

Læs mere om tankemylder og hvordan det kan påvirke dit liv her.