Skærmbillede 2023-06-18 kl. 15.00.13

Om selvværdscoach og mentor Ellia Bech

Angst-, stress- og selvværdscoach og healer

Mange af mine klienter fortæller, hvordan de har levet med angst, stress, depression, tankemylder og lavt selvværd i længere perioder af deres liv. De har fået til adskillige behandlinger, og forsøgt en masse, men de har måtte smide håndklædet i ringen – og desværre endt med at erkende for dem selv, at de må lære at leve med angsten, leve med stress eller leve med et lavt begrænsende selvværd og dermed give afkald på det liv de drømmer om at leve.
Derfor gør det mig glad og taknemmelig, når jeg får lov at hjælpe dem med at skabe deres nye liv uden angst, stress, tankemylder og lavt selvværd. Et liv som de i den grad har fortjent. Ligesom du har fortjent det. Det kan jeg også hjælpe dig med som din angst- stress- og selvværdscoach.

Jeg hjælper helt almindelige mennesker som dig og mig med at slippe begrænsninger og tankemylder, så du lettere kommer i mål og skaber det liv du ønsker at leve uden stress, angst, depression og lavt selvværd

Det handler først og fremmest om at finde den helt rigtige vej for dig. Derfor kan jeg tilbyde 1:1 og gruppeforløb, for at sikre at du får lige præcis det du har brug for uden at blive bombarderet med øvelser og tidskrævende opgaver, så det bliver overvældende og uoverskueligt. Det virker nemlig ikke.

Som angst-, stress- og selvværdscoach er det min fineste opgave at hjælpe dig med at skabe en hverdag med simple værktøjer, der støtter dig i at ændre forældede og ikke gavnlige vaner. Det kræver først og fremmest, at vi kigger på din hverdag, som den er nu og herefter lægger en plan, der passer ind i dit liv.

Læs mere om, hvordan du kan få hjælp til at slippe angst, stress og tankemylder her

Men hvad er en coach egentlig

En coach er en person, der gennem forskellige samtaleteknikker hjælper sine klienter med at opnå deres mål, løse deres problemer og overskue forskellige livssituationer. Jeg har tilmed taget kursus i Metakognitiv Terapi og taget uddannelse som healer og numerolog. En coach tager altid udgangspunkt i den enkeltes situation og bruger de teknikker og værktøjer, som støtter og motiverer bedst. Coachen kommer aldrig med løsninger, men hjælper mennesker til effektivt at afdække, hvorfor de ikke opnår det, de ønsker og hvad der skal til, for at de gør.

Men hvad er en mentor egentlig

En mentor er en person, der har gået vejen selv og derfor ved, hvad klienten går igennem, hvordan klienten har det og hvad der venter klienten på rejsen. En mentor har ikke bare studeret materialet, men også mærket og løst udfordringerne i sit eget liv. Derfor er jeg rigtig god til at hjælpe mennesker med angst, stress, depression, tankemylder, PTSD, OCD og lavt selvværd, for jeg har været der i mange år. Jeg er god til at hjælpe mennesker med de udfordringer de står i pga. deres psykiske udfordringer, herunder parforholdsproblemer, smerter, udfordringer med og på job, udfordringer med børn med psykiske problemer, manglende overskud, økonomiske udfordringer, kommunikationsproblemer, pleaserrollen, offerrollen og kost og motionsudfordringer, da jeg har været igennem det hele og kender rejsen.

Min baggrund for at kunne hjælpe dig som selvværdscoach og mentor

Jeg har gennem flere år arbejdet med coaching og herunder mennesker som ønskede at stå stærkere i sig selv. Her har jeg primært arbejdet med angst, stress, depression, tankemylder og selvværd, især forårsaget af traumer som vold og ulykker.

Min vej hertil har været hård, men jeg kigger kun tilbage med taknemmelighed, for det har klædt mig på til bedre at kunne hjælpe dig til at opnå balance i dit liv.

1995-2005: Det meste af livet har jeg haft udfordringer med tankemylder, let angst, Tourettes i svingende grad og lavt selvværd
2005-2021: Levet et liv med tiltagende stress, angst, depression, tankemylder og lavt selvværd
2021: Kursus i Metakognitiv Terapi
2021-2022: Uddannelse som life og business coach, hvor jeg fik fornøjelsen af at coache rigtig mange mennesker og hjælpe dem til at slippe angst, stress og tankemylder
2021-2022: Uddannelse som clarity coach og numerolog
2022: Uddannelse til Reiki Healer 1, 2 og Master
2022-2024: Businessmentor
2024-nu: Underviser og uddannelsesansvarlig på Coach og Businessuddannelsen

I dag er jeg selvstændig og driver min egen forretning, som jeg har gjort siden 2021, hvilket gør mig i stand til at hjælpe mennesker i hele Danmark, da jeg naturligvis tilbyder onlinekonsultationer.

Har du udviklet panikangst, PTSD eller OCD? Så lad mig hjælpe dig til at skabe ro

Da jeg har stor viden og meget erfaring indenfor sindet, herunder angst, tankemylder og selvværd, så har jeg også mulighed for at hjælpe klienter med disse udfordringer.

For dig med PTSD, kan jeg hjælpe dig med at forstå, hvad der sker og hvorfor traumet bliver ved at blive genlevet i dit sind og samtidig kan jeg hjælpe dig med at slippe de traumer, der ligger i fortiden, så du ikke længere vil blive tyngdet af flashbacks. Læs mere om PTSD her.

Har du OCD, så kan jeg også hjælpe dig med at give slip på tvangstankerne og tvangshandlingerne, så du kan føle at du bestemmer over dig selv i stedet for at tvangstanker og handlinger bestemmer over dig. Læs mere om OCD her.

Panikangst kan være hårdt og begrænsende at leve med, især fordi det kan føles som om, at det kommer ud af det blå. Jeg kan hjælpe dig til at slippe panikangsten, så du ikke længere vil opleve de pludselige anfald. Læs mere om panikangst her.

OBS: Som behandler er det vigtigt for mig at sige, at jeg altid anbefaler dig at følge din læges anvisniger. Min vejledning vil blot være en hjælp til at komme endnu hurtigere i mål med at skabe holdbare vaner, så du på sigt kan slippe for at være begrænset af psykiske lidelser, smerter og medicin og ikke mindst; Skabe mere balance i dit liv

Lad mig være din personlige coach og guide dig gennem junglen af anbefalinger, værktøjer og mislykkedes forsøg

Uanset om du har angst, stress, depression, lavt selvværd eller tankemylder og du har prøvet, hvad der føles som alt, så er der en vej for dig. Og der er ingen grund til at slå dig selv i hovedet, uanset hvor mange behandlinger du har gået til uden at nå i mål. Jeg forstår dig 100 %, for det ér svært at finde den helt rigtige vej gennem junglen af behandlingsmuligheder derude.

Mit forslag er at du forsøger én gang mere. Med min hjælp. Så hvis du har svært ved at se, hvordan du skal komme i mål vil jeg gerne invitere dig til en gratis afklarende samtale, så vil jeg elske at fortælle dig mere om de muligheder, der er for dig.
Book en gratis afklarende samtale direkte i min kalender lige her

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Vi tales ved.

Ellia Bech