Skærmbillede 2023-06-18 kl. 15.00.13

Skal det være slut med at depression er en fast del af din hverdag?

I dette indlæg kan du lære mere om hvad depression er og hvordan du får det bedre.

Kender du det at ligge og stirre tomt ud i luften i timevis uden at nå til et punkt, hvor du faktisk føler at du har overskud til at foretage dig noget meningsfyldt?

Er du træt af at depression er en fast del af din hverdag og begrænser dig i alt det du egentlig gerne vil? Eller er du måske nået til det punkt, hvor du ikke længere ved, hvad du gerne vil eller kan overskue at tænke over, om der er noget du gerne vil?

Det er helt okay og jeg forstår dig. Der har jeg også selv været og derfor tør jeg godt at love dig, at der er en vej for dig.

Efter mange år med angst, stress, depression, tankemylder og lavt selvværd ved jeg, hvordan det føles

Uanset om det er første gang du har en depression eller det er tilbagevendende og uanset om du har haft den kort tid eller meget længe, så kan jeg hjælpe dig.

Kan man blive fri af depression?

Depression er noget der kan ramme alle mennesker og kan vare ved i uger, måneder og år. Det er en hård tilstand at være i og sænker livskvaliteten betydeligt i den periode det varer. Desværre findes der eksempler på mennesker, som lever med depression det meste af deres liv, fordi de ikke får hjælp til at få det bedre og det er derfor jeg har lavet dette indlæg. For at sikre, at så mange som overhovedet muligt kan få den hjælp, de har brug for og komme videre med deres liv. Alle mennesker kan nemlig blive fri af depression, men ikke alle mennesker tror på, at de kan og alt for få mennesker ved hvordan man gør.

Første skridt til et liv uden depression

Bare det at tage det første skridt kan være noget af det mest uoverskuelige i hele verden og derfor bryder vi det lige ned i bidder, så det bliver mere spiseligt.

Sådan går man fra at have det godt, til at have det dårligt

Vi bliver født uskyldige, med godt selvværd, god selvtillid og mere eller mindre i balance. Så uanset, hvor længe du har haft det skidt, så har du ihvertfald haft det godt engang.

På et tidspunkt i dit liv er du begyndt at have en mere negativ eller bekymret tankegang. Det kan sagtens være i barndommen, hvor du har været i et miljø i længere tid, som har sat fokus på alt det, der er negativt, alt det der ikke kan lade sig gøre, alt det der kan gå galt osv. og på den måde har din omgivelser været med til at programmere en begrænsende og negativ tankegang hos dig. Det kan også sagtens være et længerevarende psykisk pres, fx i forbindelse med en usund relation. Det kan være at du har oplevet et traume i form af at miste, en ulykke eller mobning. Uanset hvad der er sket i dit liv, så starter en depression, når du begynder at have fokus på begrænsning.

Ofte, når vi mennesker ser begrænsninger og problemer, så fokuserer vi også mere på alt det, som ikke kan lykkedes, alle de fejl, som vi laver og så har vi en tendens til at begynde at slå os selv i hovedet. På den måde begynder selvværdet at knække og vi begynder at have mistillid til os selv. Når det tankemønster får lov at blomstre, så bliver selvværdet dårligere, kroppen bliver svagere, følelserne bliver tungere og stille og roligt bevæger vi os ud i angst, tankemylder og depression.

Når depressionen først har fat kan det være hårdt og uoverskueligt at få vendt de negative og trælse følelser som holder dig nede, især, hvis du skal gøre det alene. Men det skal du heldigvis ikke.

Sådan går man fra at have det dårligt, til at have det godt

Når du føler at du har ramt bunden. Måske ligger du med telefonen på sofaen hele dagen. Måske kører fjernsynet eller du sover konstant. Måske er det en kamp bare at rejse dig for at gå ud og tisse og mad bliver der stort set ikke indtaget. Så vil jeg blot fortælle dig, at du kan få det godt igen og det eneste det kræver er, at du tager en beslutning om, at du gerne vil have det godt igen. Det er helt okay, at du ikke ved, hvordan du skal gøre, for det kan jeg hjælpe dig med. Men det er vigtigt at du gerne vil det.

Når du har besluttet dig for at du gerne vil have det godt igen, så er det tid til at tage det første skridt mod en bedre tilværelse.

Det første jeg vil have dig til at gøre er, at hente min manifestationsmeditation, som er min gave til dig. Den vil hjælpe dig i gang med at mærke at du faktisk kan have det godt, bare i kortere perioder.

Du kan hente meditationen gratis her

Læg eller sæt dig nu godt til rette og lyt til meditationen, inden du læser videre.

IMG_3220

De gode vaner til dit nye liv uden depression

Tankemylderet og dit fokus på fejl og begrænsning vil holde dig i depressionen.

Som Einstein sagde: “Vi kan ikke løse et problem med samme tankegang, som skabte probelemet

Det er derfor tid til at kigge på dine vaner. Du skal ikke lægge ud med at ændre en hel masse, for det er vi mennesker slet ikke bygget til og det vil blot være en bremseklods i længden og endnu en grund til at slå dig selv oveni hovedet over at du ikke lykkedes. Jeg vil derfor bede dig om at sætte en timer på din telefon til kl. 10:00, som kan ringe hver dag kl. 10:00 og en igen til kl. 16:00, som kan ringe hver dag kl. 16:00. Når din telefon ringer, så vil jeg bede dig om at lytte til manifestationsmeditationen og nyde de 22 minutter, hvor du formentlig mærker en bedring i din tilstand, inden du falder tilbage.

Vil du læse mere om tankemylder og ændring at tankemønster, så klik her

Den effekt, som det vil have på dig er, at du vil øve dig i at tænke positivt og mærke positive følelser og din underbevidsthed vil hjælpe dig til at bevæge dig ud af din depression og hen mod en tilstand og en tilværelse, som er federe for dig at være i.

 

Målet

En depression skabes af en negativ tankegang og negative og begrænsende forventninger til dig selv, til andre og til livet og for at slippe din depression er det det tankemønster, der skal ændres.

Derfor vil jeg starte med at fortælle dig at du er unik, smuk og fantastisk. Du fortjener at være her, du fortjener at have det godt og du fortjener at nå dine mål, lige så meget som alle andre mennesker på denne planet. Du har så meget at byde på, så meget viden, så meget personlighed og du er et kæmpe forebillede for andre mennesker. Du er formentlig bare den eneste der ikke kan se det lige nu og det er okay. Det kan vi ændre på.

Det hele handler om, at du skal igennem den hårdeste og sværeste læring, som vi kommer igennem her i livet, nemlig at ændre tankegangen og holdningen til os selv. Men du kan klare det. Det ved jeg at du kan.

… og så lover jeg dig, at når du begynder at tænke bedre om dig selv, så styrker du dit selvværd og på den måde får du det bedre. Når du begynder at se livet som en gave frem for en straf og se dine fejl som læring og dine udfordringer som muligheder for mere bevidsthed, så vil du begynde at leve det liv som du drømmer om helt inde i hjertet.